E drejta për t'u informuar dhe për t'u ankuar

Koordinatori: Elona BUSHPEPA

E-mail: constructionsinstitute@yahoo.com

Telefon: +355 4 2214 314

Adresa: Rruga Myslym Keta, Brar Tiranë

Orari: E hënë - E enjte 8:00-16:00 E premte 8:00-14:00 (E shtuna E djela) Pushim

Format kërkese/ shpjeguese (Hapat që duhet të ndiqen për të bërë një kërkesë për informim)

Model kërkese për informim .

Format ankese/ shpjeguese (Procedurat e ankimit te Komisioneri)

E drejta për t'u informuar.